قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

ترامپ: من بودم جنگ اوکراین را ۲۴ ساعته تمام می‌کردم

ترامپ: من بودم جنگ اوکراین را ۲۴ ساعته تمام می‌کردم رئیس جمهور سابق آمریکا با اشاره به توانایی ادعایی مذاکره خود برای پایان دادن به جنگ اوکراین در عرض ۲۴ ساعت، گفت که اگر در قدرت مانده بود این جنگ هرگز شروع نمی‌شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 January 27
کد خبر: ۱۷۰۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اظهار نظرهای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا درباره جنگ روسیه با اوکراین و بی‌کفایتی دولت کنونی کاخ سفید در این‌باره، او این بار به خودستایی از توانایی ادعایی‌اش برای پایان دادن به درگیری پرداخت.

 

ترامپ بامداد امروز (جمعه) در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی تروث نوشت: «اگر من رئیس جمهور [آمریکا] بودم، جنگ روسیه و اوکراین هرگز اتفاق نمی‌افتاد، ولی حتی اکنون هم اگر رئیس جمهور باشم، می‌توانم در عرض ۲۴ ساعته با مذاکره به این جنگ وحشتناک و شدید خاتمه دهم».

 

به نوشته وبگاه «نیوزویک» وی روز پنجشنبه هم در پست دیگری هشدار داده بود که تصمیم دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا برای ارسال تانک به اوکراین می‌تواند به حمله اتمی از سوی روسیه منجر شود.

 

دولت آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرده بود که ۳۱ دستگاه تانک «آبرامز ام۱» را به اوکراین ارسال می‌کند و آلمان هم باید در مقابل، تانک‌های لئوپارد خود را به کی‌یف بدهد.

 

این تصمیم دولت آمریکا سرانجام به اختلاف نظر ایجاد شده بین کشورهای غربی و آلمان که موافقتش با ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین را مشروط به اقدام مشابه نخست آمریکا در ارسال تانک‌هایش به اوکراین کرده بود پایان می‌دهد.

 

متحدان غربی اوکراین که از ابتدای سال ۲۰۲۳ تلاش کرده‌اند موج ارسال تسلیحات برای کی‌یف را با ارسال تسلیحات سنگین جدید و بی‌سابقه‌ تشدید کنند، در هفته‌های اخیر با مانور روی اینکه روسیه قصد تجمیع و تدارک قوایش برای اجرای دور جدیدی از حملات سنگین در اوکراین را دارد آلمان را برای موافقت با ارسال تانک‌های پیشرفته لئوپارد به اوکراین تحت فشار گذاشتند.

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین نیز با بیان اینکه تحویل تانک‌های آبرامز آمریکایی به کی‌یف یک ایده شکست خورده است، گفت که این تانک‌ها نیز مانند دیگر ادوات جنگی اوکراین ارسالی در آتش خواهند سوخت./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار